SIKKERHED

- En håndværker i reb!

 

/// SAFETY FIRST ///

 

Sikkerhed er naturligvis et nøgleord for en erhvervsklatre-virksomhed som ScanClimb. Sikkerhed overfor vore kunder ved at levere det aftalte arbejde, i ScanClimb kvalitet og til aftalt tid. Med et højtuddannet og meget

motiveret personale, kan vi tilbyde et topprofessionelt alternativ som forstår at tage vare på sig selv i reb, og ikke mindst varetage vore kunders interesser.

 

Sikkerheden overfor vores klatreteams som skal udføre arbejdet indebærer at vi sætter høje krav til uddannelsesgraden, og alle aktive klatrere er derfor uddannet og certificeret somPRAT® - Professional Rope Access Technicians. Uddannelsen foregår efter højeste internationale standarder indenfor klatreteori, klatreteknik, opsætning af rebsystemer, nødprocedurer og naturligvis udvidet førstehjælp. Alle aktive klatrere skal desuden have fornyet deres certificering/autorisation hvert ½ år.

 

Sikkerhed angår også alt vores udstyr til brug for klatring. På såvel reb som alt andet klatreudstyr logges forbrugte timer, der kontrolleres inden klatring for defekter og slitage på alt udstyr og der er klare retningslinier for udstyrets levetid som strengt overholdes, så den maksimale sikkerhed for alle parter opnås.

 

VIGTIG INFORMATION

 

Som kunde er det vigtigt at være opmærksom på, at den valgte klatreaktør er fuldt uddannet og kan fremvise gyldigt certifikat / autorisation, efter normerne i for eksempel PRAT Supervisor, SPRAT level 3 eller IRATA level 3.